Aloittavan yrittäjän neuvontapalvelu. Onko sinulla hyvä idea ja halu yrittää? Autamme ja neuvomme yritystoiminnan perustamisessa sekä mm. starttirahan hakemisessa sekä liiketoimintasuunnitelman teossa. Annamme myös yhteystietoja asiantuntijoille sekä eri rahoituskanaville.

Sodankylän ja Lapin yrityspalveluverkostot avuksi yrityksen aloittamiseen

Tunnemme Sodankylän ja Lapin yrityspalveluverkostot, jotka tarjoavat yrittäjäksi aikoville apua liikeidean arvioinnissa ja sen kehittämisessä.  Yrityspalveluverkosto-sivulla on lueteltu verkoston toimijat. 

Lisätietoa aloittavalle yrittäjälle

Aloittava yritys – tutustu myös Sodankylän kunnan tarjoamaan Yritystulkkipalveluun. Yritystulkki on maksuton palvelu, josta löytyy työkaluja yrityksen eri vaiheisiin. Laskentaohjelmat, lomakkeet, sopimuspohjat sekä käytännön tietoa yrittäjälle. Ei vaadi rekisteröintiä.

Liiketoimintasuunnitelma on kuin yrityksen käsikirja, joka päivittyy ja elää yrittäjyyden mukana. Liiketoimintasuunnitelman tarkoituksena on kuvata business-mallisi, yrityksen toimintatavat ja tavoitteet sekä tulevaisuuden kasvuhaaveet mahdollisimman selkeästi. Suunnitelman voit tehdä täällä: Oma Yritys-Suomi. Yritysneuvonnan puhelinpalvelu, puh: 0295-020 500

Suunnitelman avulla myös hahmotat ja jäsennät perustettavan yrityksen pyörittämistä ja siihen tarvittavia resursseja sekä seuraat yrityksen kannattavuutta – ja toimiihan se jopa työkaluna rahoitusta haettaessa.

Mitä yrittäminen on? Millainen on hyvä liikeidea? Mitä starttirahan saaminen edellyttää? Miten hinnoittelu tulisi tehdä? Lataa tästä alkavan yrittäjän Perustamisopas 2017.  Opas vastaa näihin ja moniin muihin yrittäjyyden peruskysymyksiin.

Tutustu myös näihin: Palkkaus.fi:n palkkalaskuri, yrittäjät.fi:n palkkalaskuri, palkka.fi:n palkkalaskuriin sekä kevytyrittäjyyteen: Omapaja.fi tai  Ukko.fi 

Elinkeinokoordinaattori

Mika Uusitalo
Puh: 040-179 5790
mika.uusitalo(at)sodankyla.fi