Harkitsetko yrityksen perustamista? Kaipaatko apua rahoituksen järjestämisessä, markkinoinnissa tai kansainvälistymisessä? Etsitkö yrityksellesi jatkajaa tai uusia toimitiloja? Näissä ja muissa yrittämiseen liittyvissä kysymyksissä asiantuntijanasi on Business Lapin elinkeinopalvelu.

Aloittava yritys

Aloittavan yrittäjän neuvontapalvelu. Onko sinulla hyvä idea ja halu yrittää? Autamme ja neuvomme yritystoiminnan perustamisessa sekä mm. starttirahan hakemisessa sekä liiketoimintasuunnitelman teossa. Annamme myös yhteystietoja asiantuntijoille sekä eri rahoituskanaville.

Tutustu

Kehittyvä yritys

Kasvuyritykset tukevat alueen elinvoimaa luomalla uusia työpaikkoja. Meiltä voit kysyä neuvoa ja ohjeita yritystoiminnan kehittämisen eri vaiheisiin kuten investointi- ja kehittämisrahoituksiin. Saat tietoa myös asiantuntijaverkostostamme, jonka toimijat auttavat eteenpäin.

Tutustu

Vuokrattavat edustus- ja virkistystilat

Kommatin maja, rantasauna ja kelokota ovat vuokrattavissa muun muassa virkistyskäyttöön, leirikouluihin ja kokouksiin. Tilat sopivat hyvin myös juhlien järjestämiseen. Hinnat alkaen 45 €.

Tutustu

Vapaat toimitilat

Tarvitsetko tilapäistä tai pysyvää työskentelytilaa, kokoustiloja, vapaita liiketontteja tai muita tilaratkaisuja?

Tutustu

Muut asiantuntijapalvelut

Tälle sivulle olemme keränneet linkkejä avuksi yritystoiminnan kysymyksissä ja verkostoitumisessa. Ne johdattavat sinut myös tutustumaan Sodankylään ja Lapin alueeseen.

Tutustu

Kunnan hankintakilpailut

Näiden palvelujen kautta Sodankylän kunta ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti.

Tutustu