Toistaiseksi voimassa olevien virkojen ja toimien sekä pidempiaikaisten sijaisuuksien hakuprosessissa käytämme Kuntarekry.fi -palvelua, jossa työnhakijat voivat tehdä sähköisen työhakemuksen avoinna oleviin tehtäviimme. Lisäksi ilmoitamme avoimista paikoista kunnan kotisivuilla ja TE-toimiston mol.fi -sivustolla.

Ilmoittautuminen sijaiseksi kunnan yksiköihin

Kun haluat tehdä sijaisuuksia Sodankylän kunnan eri toimintayksiköissä, rekisteröidy http://www.tyopaiva.fi/ palveluun. Haemme palvelun kautta sijaisia muun muassa koulujen, päivähoidon ja vanhustenhoidon tehtäviin.

Ohje työpäivä.fi ja työviesti.fi -palvelun käyttöön:

Ensimmäisellä kerralla valitse rekisteröidy käyttäjäksi antamalla lomakkeilla kysytyt tiedot. Kohdasta ”työvalmius” valitse ne toimialat joilta haluat saada työtarjouksia, esimerkiksi alakoulun opetus, yläkoulun opetus ja päivähoito. Valitseminen tapahtuu klikkaamalla valittua toimialaa hiiren oikealla näppäimellä, jolloin valinta siirtyy ”Valitsemasi toimiala” laatikkoon. Seuraavana valitse kunnaksi Sodankylä. Tämän jälkeen saat sijaiskutsuja matkapuhelimeesi tekstiviestein. Työvuoroja voi olla yksi tai useampia samassa haussa.

Kun olet rekisteröitynyt Työpäivään, voit tämän jälkeen kirjautua antamillasi tunnuksilla ja muuttaa tietoja tarpeen mukaan.
Muista myös ylläpitää tavoitettavuuskalenteriasi. Jos merkitset itsesi varatuksi, et saa niihin aikoihin kohdistuvia sijaishakuja.

Tarkemmat ohjeet palvelun käytöstä löydät tästä.