Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Lapin matkailuparlamentti 2021

lokakuu 28 - lokakuu 29

Lapin matkailuparlamentti - Businesslappi

Lapin matkailuparlamentti järjestetään tänä vuonna 28.-29.10.2021 Levillä ja etänä.   

Teemana Lapin matkailuparlamentissa 2021 on Matkailun toipuminen ja uudet suunnat. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja toimintaympäristön muutoksista ja elpymisen odotuksista, keskustellaan ratkaisuista työvoimapulaan, kotimaanmatkailun tulevaisuuden kehityksestä sekä kestävästä ja vastuullisesta matkailusta. 

Lapin matkailuparlamentin lähitapahtumapaikkana toimii Levi Summit, jossa on turvallisuuden varmistamiseksi rajallinen määrä paikkoja. Hybriditapahtuman etäosallistuminen toteutetaan ProspectumLiven kautta, johon kukin osallistuja saa henkilökohtaisen osallistumislinkin ennen tapahtumaa. 

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkin tapahtumaan löydät täältä: https://www.lme.fi/lapin-matkailuparlamentti.html 

Hyödynnä edullisemmat osallistumishinnat ilmoittautumalla viimeistään 30.9.2021. Ilmoittautumisaika päättyy 13.10.2021. Tapahtuman hinnaston, ilmoittautumisohjeet ja tiedot majoituksesta löydät Ilmoittautuminen -sivulta.

Tapahtuman järjestelyissä otetaan huomioon turvallisuus kaikissa toiminnoissa Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi noudattaen viranomaisten ohjeistuksia. Osallistujien turvallisuuden turvaamiseksi on tärkeää, että osallistut paikan päälle vain terveenä.

Tiedot

Alkaa:
lokakuu 28
Loppuu:
lokakuu 29

Tapahtumapaikka

Levi

Järjestäjä

Lapin Matkailuelinkeinon Liitto / Finnish Lapland Tourist Board