Kutsu lappilaisten elintarviketuottajien ja ravintoloiden edustajien tapaamiseen.

Haluaisitko myydä Lapissa tuottamiasi elintarvikkeita tai raaka-aineita ravintoloihin, mutta et tiedä miten ja minne? Haluaisitko ravintolaasi Lapissa tuotettuja raaka-aineita ja elintarvikkeita, mutta et tiedä keneltä ostaa?

Aika: Keskiviikko 24.4.2019 klo 16-19:00

Paikka: Hotelli Sodankylä, Unarintie 15, 99600 Sodankylä

Julkaistu 28.03.2019  |  Ajankohtaista

Ilmoittautumiset: 17.4.2019 mennessä: lyyti.in/tapaaminen_huhti2019

OHJELMA

Klo 16.00-17.15, ALUSTUKSET

– Miten lappilaisten elintarvikkeiden tarjonta saadaan vastaamaan kysyntää?
Krista Stauffer, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

– Mitä ravintolat haluavat? Miten ja milloin sitä kannattaa tarjota?
Keittiömestarit ja ravintolapäälliköt – 5-10 minuutin puheenvuoro / ravintola

Klo 17.15-19.00, TUOTE-ESITTELYT

– Mitä on tarjolla? Maistelua, keskustelua ja kontaktien luomista.
Maaseutu- ja luonnontuotealan yrittäjät sekä elintarviketuottajat

 

Tapaaminen on kaikille avoin ja maksuton. Kahvitarjoilu.

Tilaisuuden järjestää Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke.

Lisätiedot: Krista Stauffer, krista.stauffer@businesslappi.fi, puh. 040 137 4690, Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

 

Alueellinen elintarvikelogistiikka -hanke

Alueellinen elintarvikelogistiikka -hankkeen päätavoitteena on luoda uudenlainen lähitoimijoiden ja lähituotteiden varaan rakentuva elintarviketuotannon logistinen järjestelmä. Hanketta toteuttavat Sodankylän kunta ja Kideve Elinkeinopalvelut, Kittilän kunta.