Tokmanni laajentaa Sodankylään 1.1.2019!

Julkaistu 19.12.2018  |  Ajankohtaista
Tokmanni ostaa neljä myymälää Pohjois-Suomesta. Tokmanni on ostanut Pohjois-Suomesta neljä myymälää, jotka ovat Centtilä Keminmaalla, Säästökuoppa Sodankylässä sekä TEX Rovaniemellä ja Kemijärvellä. Halpakauppaa harjoittavat myymälät ovat vakiintuneita toimijoita alueellaan. Liiketoiminnat siirtyvät Tokmannin haltuun 1.1.2019 alkaen. Hankittavien liiketoimintojen liikevaihto oli yhteensä noin 9 milj. euroa vuonna 2017. Tehdyillä liiketoimintakaupoilla ei ole vaikutusta Tokmannin kuluvan vuoden ohjeistukseen.

 

”Ostamamme myymälät sijaitsevat maantieteellisesti erittäin sopivasti suhteessa Tokmannin muihin myymälöihin. Tokmannin tavoitteena on saavuttaa noin 200 myymälän verkosto Suomessa ja kaupan myötä laajennamme nopeasti myymäläverkostomme peittoa Suomessa. Kaupan jälkeen Tokmannilla on 190 myymälää. Kivijalkamyymälämme ja verkkokauppamme yhdessä kykenevät entistäkin paremmin palvelemaan asiakkaitamme, koska olemme lähes joka paikassa lähellä asiakasta”, toteaa Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen.

 

Tokmanni laajentaa Sodankylään 1.1.2019! - Businesslappi

Kuva: www.yle.fi/uutiset

 

Tokmanni lyhyesti

Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Yli 3 400 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. 190:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2017 Tokmannin liikevaihto oli 797 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.