TEMin matkailun vuosiseminaari katsottavissa 20.10. asti - tutustu myös TEMin kotimaanmatkailun kehittämistyöpajoihin

Työ- ja elinkeinoministeriön matkailun vuosiseminaarissa 2021 etsittiin ratkaisuja matkailualan osaamiseen. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa 20.10.2021 asti. Työ- ja elinkeinoministeriö teettää syksyllä 2021 kotimaanmatkailun kehittämistyöpajojen sarjan keskeisille matkailualan toimijoille, erityisesti matkailuyrityksille.

Julkaistu 14.10.2021  |  Ajankohtaista

Työ- ja elinkeinoministeriön matkailun vuosiseminaarissa 2021 etsittiin ratkaisuja matkailualan osaamiseen. Tilaisuuden alussa elinkeinoministeri Mika Lintilä välitti terveisensä matkailutoimijoille, minkä jälkeen kuultiin työ- ja elinkeinoministeriön johtavan asiantuntijan Sanna Kyyrän puheenvuoron matkailupolitiikan ajankohtaisista asioista. Seminaarin paneelikeskusteluissa pureuduttiin alan työllisyystilanteeseen ja osaavan työvoiman saatavuuteen sekä matkailutoimialan TKI-osaamisen kasvattamiseen ja innovaatiotoiminnan vauhdittamiseen. 

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa 20.10.2021 asti täältä: https://tem.fi/matkailuseminaari-2021

Kotimaanmatkailun kehittämistyöpajat 2021 

Työ- ja elinkeinoministeriö teettää syksyllä 2021 kotimaanmatkailun kehittämistyöpajojen sarjan keskeisille matkailualan toimijoille, erityisesti matkailuyrityksille. Työpajojen tavoitteena on tukea kotimaan matkailutoimijoita ja -yrityksiä uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä kotimaanmatkailijoille.

Tutustu työpajoihin täällä: https://tem.fi/kotimaanmatkailun-kehittamistyopajat