Tapahtumat matkailutuotteiksi -hankkeen koulutukset

Tapahtumat matkailutuotteiksi -hanke järjestää koulutuksia yhdistyksille ja tapahtumanjärjestäjille tammi- ja helmikuun aikana.

Julkaistu 15.01.2020  |  Ajankohtaista

Yhdistykset ja järjestöt tapahtumien sisällöntuottajina ja yhteistyökumppaneina -työpaja torstaina 30.1.2020 klo 17-20 kunnanvirastolla, kokoushuoneessa 1 (Jäämerentie 1, 2. krs.). Illan aikana käydään läpi kuinka yhdistykset, urheiluseurat tai järjestöt voisivat olla mukana tuottamassa sisältöä tai ohjelmaa tapahtumissa.

Työpajassa käydään läpi tapahtuman järjestämistä ja sen osa-alueita. Keskustellen ja ryhmissä käydään sen jälkeen läpi millaista osaamista ja resursseja osallistujilla on tarjottavaan ja kuinka he voisivat olla mukana sodankyläläisiä tapahtumia tuottamassa. Työpajan jälkeen osallistujille lähetetään yhteenveto esiin tulleista ehdotuksista ja keskusteluista. Illan ohjelma liitteenä.

Työpajaillan vetäjänä on Minna Kurttila, Suunnittelutoimisto Tammikuu Oy.

Ilmoittautumiset viimeistään pe 24.1.2020 sähköisellä lomakkeella:https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Yhdistystyopajaan

Lisätietoja Sodankylän matkailu, Marjo Harjula, marjo.harjula@sodankyla.fi p. 040 56 56 967


Tapahtuman suunnittelu Opens-ohjelmistolla -työpaja torstaina 6.2.2019 klo 17 – 20 Sodankylän kunnanvirasto, kokoushuoneessa 1. Työpajassa pääset tutustumaan Opens-ohjelmistoon sekä tapahtuman suunnitteluprosessiin sen avulla. Sodankylän kunta on hankkinut lisenssin Opens-ohjelmistoon ja se on kaikkien sodankyläläisten tapahtumajärjestäjien käytössä ilman kustannuksia.

Työpajassa on kouluttamassa Opens-ohjelmiston kehittäjä Vesa Walden. Vesan koulutusote on erittäin käytännönläheinen ja hänellä on laaja kokemus tapahtumajärjestämisen eri osa-alueista erilaisten ja eri kokoisten tapahtumien osalta. Työpajan tarkempi ohjelma löytyy liitteenä.

Työpajaan ilmoittautuneille on kouluttaja tehnyt ennakkomateriaalia, johon toivomme kaikkien tutustuvan etukäteen. Linkki aineistoon lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Nyt järjestettävän työpajan lisäksi hanke tarjoaa koulutusta ohjelmiston käyttöönottoon ja käyttämiseen verkkokoulutuskokonaisuuksien ja webinaarien avulla. Näistä lisäkoulutusmahdollisuuksista kerromme lisää työpajan päätteeksi.

Suosittelemme että työpajaan osallistuvat erityisesti tapahtumien kokonaissuunnittelusta vastaavat.

Ilmoittautumiset viimeistään to 30.1.2020 sähköisellä lomakkeella: https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Tapahtumatyopajaan

Lisätietoja Sodankylän matkailu, Marjo Harjula, marjo.harjula@sodankyla.fi p. 040 56 56 967