Sodankylän kunta on käynnistänyt tapahtumamarkkinointikampanjan - tavoitteena 100 uutta tapahtumaa

Sodankylän kunta kampanjoi saadakseen 100 tapahtumaa tapahtumakalenteriin – ilmoittajien kesken arvotaan ilmainen mainospaikka uusissa LED-tauluissa

Julkaistu 01.11.2019  |  Ajankohtaista

Sodankylän kunta on käynnistänyt tapahtumamarkkinointikampanjan. Kampanjassa innostetaan kaikkia tapahtumanjärjestäjiä ilmoittamaan tapahtumansa kunnan maksuttomaan tapahtumakalenteriin, joka löytyy osoitteesta www.sodankyla.fi. Kaikkien tapahtumanjärjestäjien kesken, jotka ilmoittavat oman tapahtumansa kunnan tapahtumakalenteriin 1.11.-15.12.2019 välisenä aikana, arvotaan kolme jouluista pakettia. Tapahtuman ei tarvitse ajoittua tuolle aikavälille, vaan voit ilmoittaa vaikkapa jo ensi kesän tapahtuman, jos tarkka päivämäärä ja aika on tiedossa.

Kampanjan tarkoituksena on saada Sodankylän tapahtumat koottua keskitetysti Sodankylän kunnan sivuille. Sodankylässä on rikas tapahtumatarjonta, mutta kotipesää kaikille tapahtumille ei vielä ole löytynyt. 

Jos kampanja-aikana saadaan rikki yli 100 ilmoitetun tapahtuman raja, niin kaikkien tapahtuman järjestäjien kesken arvotaan vielä extra-palkinto. Extra-palkintona on viikon pituinen, ilmainen mainospaikka kunnan uusissa LED-tauluissa. Kunnan viestintätiimi auttaa tapahtumamainoksen laadinnassa ja mainos nostetaan viikoksi pyörimään uusiin ilmoitustauluihin, jotka sijaitsevat Sodankylän kunnan etelä- ja pohjoispäissä.

Miten voit ilmoittaa oman tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin?

1)     Mene osoitteeseen www.sodankyla.fi.

2)     Klikkaa etusivun oikeasta laidasta kohtaa ”Tapahtumat”, jonka jälkeen valitse vasemmasta laidasta kohta ”Ilmoita tapahtumasi kunnan tapahtumakalenteriin.”

3)     Täytä avautuneeseen lomakkeeseen tapahtuman nimi, tapahtuman kategoria, aika, paikka, järjestäjä ja tapahtuman ilmoittaja ja lyhyt kuvaus tapahtumasta.

4)     Halutessasi voit laittaa myös lisätietoja, kuten tapahtuman kuvan tai englannin kielisen kuvauksen. Englannin kieliset tapahtumat julkaistaan osoitteessa www.visitsodankyla.fi

5)     Lähetä tapahtuma hyväksyttäväksi

6)     Tapahtuma julkaistaan kunnan tapahtumakalenterissa seuraavana arkipäivänä.

 

Kuva: Jonna Saari

Lisätietoja: Henna Illikainen, tiedottaja henna.illikainen@sodankyla.fi