Innovaatioseteli-info yrittäjien aamukahveilla 4.3. (Peruttu)

Kiinnostaako 4000 euron tuki tuote- tai palvelukehitykseen? Tule aamukahveille kuulemaan Business Finlandin Innovaatiosetelistä!

Julkaistu 12.02.2021  |  Ajankohtaista

Yrittäjien aamukahvitilaisuus 4.3. klo 8.00 Hotelli Sodankylässä.

Tervetuloa kuulemaan Business Finlandin Innovaatiosetelistä!
Innovaatioseteli on suoraviivainen tukirahoitus kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan tuote- tai palveluidean kehittämiseen.

  • mihin Innovaatioseteliä voi käyttää
  • miten sitä haetaan, mitkä yritykset voivat hyödyntää
  • millaisia projekteja setelillä on Lapissa tehty

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä rovaniemeläisen Arctic Factory -palvelumuotoilutoimiston kanssa, joka tarjoaa halukkaille osallistujille lisäksi henkilökohtaisen, maksuttoman sparrauksen uuden tuote- tai palveluiden kanssa.

Taustatietoa Innovaatiosetelistä:

Innovaatiosetelin osalta kansainvälisyysvaatimus täyttyy, kun kehitettävän tuotteen tai palvelun kehittämisen kohderyhmänä huomioidaan jollain tavalla kansainväliset asiakkaat sekä se, että tuotteella tai palvelulla on jossain vaiheessa, lähivuosina tarkoitus tavoittaa kansainvälisiä asiakkaita. Tuotteen tai palvelun kehittämisessä voidaan samalla huomioida myös kotimaisen asiakkaan tarpeita.

Näin esimerkiksi matkailupalveluita tuottavan yrityksen uudet palvelut osuvat käytännössä aina setelin määritelmään. Tässä tapauksessa kansainvälinen vienti tapahtuu koti-Suomessa niin, että kansainvälinen asiakas saapuu Suomeen. Tässä juuri piilee ehkä yleisin virhepäätelmä ja samalla syy sille, miksi seteliä on meillä täällä pohjoisessa osattu hyödyntää vain harvoissa yrityksissä.

Aamukahvitilaisuuden järjestää Sodankylän kunta sekä Sodankylän Yrittäjät ry.